Traktor og Entreprenørservice ApS

Traktor og Entreprenørservice blev startet i 1987 af Peter Andersen.
I forbindelse med generationsskifte er firmaet nu lavet om til ApS.

I starten var det mest smedearbejde og reparation af landbrugsmaskiner, som blev foretaget i firmaet, men med årene kom der flere specialopgaver og entreprenørmaskineopgaver til. Med de opgaver kom der større efterspørgsel på hydraulikdele såsom fittings, slanger, stempler, pumper osv.

Skoventreprenørerne havde også meldt deres ankomst og med dem fulgte en efterspørgsel på slibning af knive til flishuggere og slibning af kæder til div. motorsave og processorhoveder.

Der er 4 svende, som alle kan køre ud og reparere. Vi har 3 lærlinge og 1 arbejdsmand, som får prøvet en masse forskelligt arbejde. Der sidder 3 på kontoret til bestilling/afhentning af reservedele og div. administrativt arbejde.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring endelig til os på 7012 5030 eller skriv til os på togeservice@gmail.com.

Repareret udstyr til skovmaskine

Cranab CR250

DKK 19.500,- Helt ny ubrugt Cranab Grab.

Motoriseret fejekost til salg i Sorø

Nibbi Mak 7

Inkl. Fejekost DKK 15.000.-

Vores samarbejdspartnere

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag og hør mere eller få svar på dine spørgsmål.

Vi har igennem de 30 år fået skrabet en masse ting sammen. Ring gerne hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til bare at hente den bolt eller det filter, du lige står og mangler.

Luk menu